Zendaya mindennapjai

5 lépéses szépségrutin, 1 csésze tészta és több mint 35 millió Instagram követő.. A színésznő, énekesnő, táncos és egyben designer megosztja velünk 1 napját.

Reggel 8 óra – Általában sokáig szoktam aludni, de mostanában elég korán kelek fel. Nem tudok azonnal kipattanni az ágyból. Nem tartozom az olyan típusú emberek közé: Én inkább lustálkodó típus vagyok. Majd lefolytatok egy rövid vitát magammal, hogy felakarok-e kelni vagy megpróbálok még aludni egy 10 percet. Ha egy kicsit dívás akarok lenni, akkor még két órát fekszem, az ágyban. Ez attól függ, milyen kedvem van éppen. Megnézem, az összes értesítésem a telefonomon mielőtt felkelek – üzeneteket és az összes ilyen dolgot, – megnézem a naptáram, hogy mégis mit kell csinálnom az nap, mert, hogy őszinte legyek, általában sosem tudom, mik a programjaim.

8:45 – Nemrég vettem meg az első lakásom, Los Angelesbe és sok ismerősöm van, aki itt él. Mi olyanok vagyunk, mint egy nagycsalád: az egyik testvérem, az unokahúgom és az unokatestvéreim, akik mind idősebbek nálam. Imádom az embereket körülöttem; nem szeretek nagy házban egyedül lenni. Amikor saját házad van, te irányíthatod az energiákat, és hogy ki jön és megy a saját területeden. Ez igazán jó dolog, mert nem hagyom a negatív energiát belépni az ajtómon. Ha rossz napod van, vagy ha rossz a viselkedésed nem jöhetsz be a házamba. Általában, amikor felkelek, boldog vagyok, süt a nap, és bekopogok az unokahúgomhoz, hogy „Jó reggelt, szeretlek!” Ez csodálatos.

9:00 – Én 100%-osan a zuhanyzó típusú ember vagyok. Nem értem azokat az embereket, akik mindig csak fürdenek. Először is olyan érzés, mintha leves lennék, másodszor pedig nem kényelmes. Van, aki zuhanyszik fürdés után, egyébként! Miután letusoltam, megtisztítom az arcomat egy arctisztítóval, amit egy tonik követ, majd arckrém és végül egy ajakápoló. Ha találtál egy jó ajakbalzsamot, akkor azt tudod használni highlighternek is az arcodon. Ez a kettős hatása. A másik fontos dolog a jó szempillaspirál, én a CoverGirl Fibers szempillaspirálját használom. A szép szempillák még egy olyan dolog, ami segít abban, hogy jól érezd magad.

10:00 – Ezen a bizonyos ponton az asszisztensem megpróbál rávenni arra, hogy egyek valamit. Soha nem voltam az a reggeliző típus. Szeretem a reggeli ételeket, de nem reggeli időben. Ha reggelit eszek, muszáj hozzá társulnia egy kis Nutellának is: palacsinta, bogyós gyümölcsök és Nutella. Ha nincs túl sok időm, akkor csak eszek és arra fókuszálok, hogy mit veszek fel. Az öltözködésem egy remek mód arra, hogy kifejezzem a sokrétűségemet az életemben, az életstílusomban és abban, amit csinálok, azt hiszem, ezt tükrözi a ruhamárkám is. Ez egy módja annak, hogy megmutassam ki is vagyok én. Az hogy mit viselek, napközben az attól függ, mennyire vagyok lusta. Az esetek 99%-ában melegítőt viselek, ez az oka annak is, hogy miért van annyi melegítő és overáll a kollekcióban.

12:00 – A legjobb dolog a munkámban, hogy bárhol végezhetem. Ezért nagyszerű dolog a technológia és az, hogy van telefon, lehetővé teszi a kommunikációt. Részt tudok venni egy találkozón a kocsiba ülve, a szobámban, az asztalnál vagy a gardróbomban – szó szerint bárhol. Elég hozzá egy telefon. Még nem jutottam el a Hollywoodnak arra a szintjére ahol van az embernek egy telefonja az üzleti dolgoknak és egy a magán ügyeknek. Az is fontos, hogy van egy nagyszerű asszisztensem.  Ez az egyetlen oka, hogy elkészülök bármivel is, hogy van, aki beütemez nekem mindent. Ha én dolgozom minden nap, talán van egy ebédszünetem, amikor telefonos meetingen vagyok a ruházati vonallal és mikor forgatásra megyek a stúdióba. Alkalmazkodom, ahogy csak tudok.

„Egyike vagyok azoknak az embereknek, akik nem szeretnek egyedül lenni”

13:30 – Rossz, mert ha sokat dolgozom, néha elfelejtek enni. Egész nap nassolok, különösen akkor, ha forgatáson vagyok, ahol dolgoznom kell. Az én elviteles kajám egy bögre tésztacsípős szósszal.  Tudom, hogy ez rossz nekem. Az emberek mindig megjegyzik „Zendaya ennek magas a nátrium tartalma!” – de ez az, amit én enni akarok! Nem iszok kávét, mert nem használ nálam semmit. Nem iszok energia italt vagy szódát sem, semmi ilyesmit. És utálom a vizet. Én gyümölcsléívó ember vagyok, de nem az a divatból juice ívó. Mint például a trópusi gyümölcsös vagy a limonádé – nem divatos.

15:00 Sok ember tudja rólam, hogy szókimondó vagyok, ki mondom, amit gondolok. Nem hirdetem azt, hogy szeressük önmagunkat, sem azt, hogy erősítsük a testünk és nem akarom, hogy ezt üzenje a ruhamárkám. A lényeg az, hogy a Daya több mint divat. Sok szempontból a tervezés nagyon hasonlít a zenéléshez. Minden, amit elképzelünk és próbáljuk végre hajtani azokat.

18:00 Nem tudok főzni. Csak azt hiszem, hogy tudok —Csak azt tudom, ami a fejemben van, szóval tudok főzni. Csak szimplán (a) nem szeretem követni az utasításokat, és (b) túl lusta vagyok. A Postmatest használom ételrendeléshez. Minden, amit csak akarok, az ott van, ez a szépsége a kajarendelésnek. Ha a kedvenc húsételemet szeretném, vagy akár fagylaltot. Sokszor veszekedtünk már ezen az asszisztensemmel, mert mindig azt mondja, hogy ezt nem kellene. Általában megpróbálok mindenkit megkérdezni a házban, hogy mit akarnak, de a végső döntés az enyém. Ha én Chick-fil-A-t akarok, akkor a srácok mennek és hoznak valamit a Chick-fil-A-ből. Én rendelek másnak is kaját, de akkor is onnan lesz, ahonnan én akarom.

19:30 – Akikkel együtt élek tudják a határokat, egy család vagyunk és nagyon közel állunk egymáshoz. Mind fiatalok vagyunk. Megvannak a saját dolgaink. Nekik megvan a maguk munkája, nekem megvan a saját munkám. Egyike vagyok azoknak az embereknek, akik nem szeretnek egyedül lenni, csak egyedül. Érted mire gondolok? Szeretem azt, ha van lehetőségem arra, hogy legyen mellettem valaki. Nagyon szomorú az, amikor New Yorkban lakom egy filmforgatás miatt és nincs időm arra, hogy kidekoráljam a házam. Gyakorlatilag üres – van egy gyönyörű nagy házam és nincs benne bútor. A földön van ágyam. Van egy kanapém, egy ágyam és nagyjából ennyi, így a végén a konyhában ülünk vagy az ágyamon.

21:00 Az én kis rutinom mielőtt lefekszem abból áll, hogy lemosom a sminkem, megmosom az arcom, fogat mosok. Általában lezuhanyozok este is, mert nem szeretek úgy lefeküdni, hogy az aznapi „kosz” rajtam van. Mostanában olyan vagyok, mint egy öreg hölgy, és korán megyek el lefeküdni. Ez nem én vagyok, de jelenleg ez történik velem. Megpróbálok keresni valami műsort, amit, tudok nézni, de nagyon nehéz. Alapvetően a Netflixet böngészem és keresek olyan filmeket, amilyeneket a szüleim néztek mikor gyerek voltam, de nem voltam elég idős, hogy én is láthassam, mint például a Weeds vagy a Shameless. Beteszek egyet és bealszom rajta, így mikor felébredek elment az egész este és be van kapcsolva, mint a 4. évad.