Luckyshops

OLYAN FIATAL VAGY AHHOZ, HOGY LEGYEN EGY HATÁROZOTT STÍLUSOD. MINDIG ÉRDEKELT A DIVAT?
"Amikor két éves volt, a szüleim leálltak a "megmondják mit vegyek fel" életmóddal. Hagyták, hogy kísérletezzek, így próbálhattam ki különféle ruhákat. Tehát igen, volt időm, hogy kidolgozzam a stílusom."

ÚGY ÉRZED, HOGY ILYEN RÖVID IDŐ ALATT KIALAKULT A STÍLUSOD?
"Biztosan. 13 éves korom óta van stylistom, de csak munka közben és eközben megismerkedtem a divattal és a designerekkel. Én határozottan jobban érzem magam és egyfajta kaméleon lettem. Két különböző oldalam van: a személyes és a nyilvános."

ÚGY TŰNIK, HOGY ELÉG MERÉSZ A NYILVÁNOS OLDALAD, SZERETSZ KOCKÁZATOT VÁLLALNI?
"Igen. Azt hiszem, amíg fiatal vagy, addig kell új dolgokat kipróbálni. Most van itt az ideje, hogy játszadozzak, és hogy ne legyek tökéletes."

ÉN EZZEL TELJESEN EGYETÉRTEK! DE HONNAN VAN ENNYI ÖNBIZALMAD? EZ ELÉG RITKA EGY TININÉL.
"Senki sem biztos magában 100% – osan, ugye érted mire gondolok? Nekem ez egy folyamat. Különösen a nyilvánosság előtt, hiszen az emberek szét akarnak téged tépni, de rendben kell, hogy legyél és szeretned kell magad. Mert ha már megbékéltél magaddal és értem ezt fizikailag és mentálisan is egyaránt, akkor már a dolgok nem fognak zavarni."

MINDIG HIGGADTAN VISELKEDSZ, HOGYHA A MÉDIÁRÓL VAN SZÓ. HOGYHOGY?
Amikor válaszolok nyilvánosan, akkor nem próbálok meg hősködni. Úgy érzem ki kell állni azért, amiben hiszek. Ha van valami, ami szerinted helytelen és kényelmetlen, akkor legyen hangod és szólalj fel. Volt olyan, hogy láttam valamit Twitteren és válaszolni akartam rá, de mindig olyan stílusban tettem meg, hogy ne bántsak meg vele senkit. Én is fejlődök, szeretnék többet megtudni a világról. Meg kell küzdeni azért, hogy bármiről tudjuk beszélni.