Interjú Zendaya sminkesével

A BET Awards mindig kiszámíthatatlan, de egy dolgot biztosan tudtunk: Zendaya Coleman a tőle megszokott kaméleon stílusban jelenik meg – és addig keres, amíg meg nem találja azt. Nem is okozott nekünk csalódást, a vörös szőnyeges bevonulása ütős volt. A csillogó shirtdress és a csillogó magassarkú cipők elegánssá tették őt. Plusz egy glam smink. Allan Avendaño a Sephora Collection – től bővebben kifejti véleményét.

"Ma este vetettem Zendaya csillogó ruhájára egy pillantást és tudtam, hogy a pasztell árnyalatokért és az aranybőr hatás kell nekünk" – mondja a PEOPLE – nek Avendaño. "Puha sminket és pasztell árnyalatokat kapott, hogy kiegészítsük a ruháját és a drasztikus hajformáját. A végeredmény pedig engem egy vad tündérhercegnőre emlékeztetett."

Bár Zendaya könnyű ügyfél, ez nem jelenti azt, hogy egyszerű volt a kinézetét elkészíteni. "Zendaya a smink hatalmas rajongója, úgyhogy azon fáradoztunk együtt, hogy megteremtsük azt a kinézetet, amely kiemeli az arcát, a szemöldökei és a puha pasztellszemhéjfestékek pedig kiegészítik a ruháját."

A végére "légies, aranyló és vad" megjelenést kap: Ez a contouring highlight / lowlight stick – nek és a Sephora Collection eyeshadows – nek köszönhető (“Sweet Candy,” “Purple Stilettos,” “Sweet Dreams” és a “Fairy Princess).

Bár az emberek kifogásolják Zendaya haját (legalábbis a Tweetje szerint), mégis az volt az egész kinézetének az alapja. "A haja ihlette meg a teljes sminkötletet. Zendaya rövid "tündéres" hajkoronálya befolyásolta, hogy mettől – meddig mehetünk el a smink elkészítésében." – mondja Avendaño. "Mivel ő egy erős frizura és a csillógós ruha mellett döntött, mi csak puha és lágy sminkkel tudtuk elérni azt, hogy a kinézetét csak kiegészítse, ne pedig erre összpontosítson."

Zendaya nem fogja megengedni senkinek sem, hogy megakadályozza abban, hogy azt csinálja, amit ő akar a vörös szőnyegen: "Zendaya valóban mindenre nyitott. Mindig merész kinézetet és sminkkollekciót választ a vörös szőnyegre, úgyhogy mókás vele együttműködni amíg a nagy eseményekhez készülődik."

Bár arra gondol mindenki, hogy a Shake It Up egykori csillaga mindig énekel, de nem, a szórakozás édesapjától Kazembe úrtól származik. "Igazából nincs zenénk, miközben készülődünk! Zendaya fergeteges apjaKazembe a szórakoztatás mestere, és mindig megnevettet minket, amikor készülődünk a nagy eseményekre." – mondja Avendaño. "Most bekapcsoltuk a tévét, és miközben kapcsolgattuk felfigyeltünk a The Fabulous Life – on Beyoncé és Jay-Z párosra. Tehát most Beyoncé vörös szőnyeges pillanatait néztük és ez izgatottá tette az éjszakára Zendayát!"