Flaunt.com

HA MEG TUDNÁ MONDANI A RAJONGÓKNAK EGY DOLOG, MI LENNE AZ?
Én egy dolgot mondanék: DFDS, ezt még kiskoromban, 13 évesen találtam ki. Ami azt jelenti, hogy Don't forget to smile / Ne felejts el mosolyogni.

MELYIK TÁNCSTÍLUS A KEDVENCED?
A szüleim és én közel álltunk egymáshoz. A hip-hop stílussal kezdődött a szerelem, majd beleszerettem a társastáncba. Jó volt, amikor beléptem a sztárságba, vicces volt és egyben igazságos és igazságtalan is természetesen. Mikor megtudtam, hogy mi kell ahhoz, hogy bálteremtáncos lehessek, sokkal keményebb volt, mint azt valaha is gondoltam volna.

EAST COAST VAGY WEST COAST HIP-HOP?
West coast! Mivel én Oaklandi vagyok, így West coast!

MITŐL LESZ IGAZI EGY BARÁT?
Mitől lesz igazi egy barát? Egy igaz barát az, aki hűséges, aki hűséges a családhoz, hozzád és fordítva. Fele – fele arányban, kicsit foglalkozni ezzel, kicsit foglalkozni azzal. Továbbá toleranciát mutasson és elfogadjon olyannak, amilyen vagy. Nem számít, hogyha van egy pattanása, vagy rossz a haja, rossz a napja. Bármit teszel kitart melletted és nem számít semmi más.

MI A HELYZET AZ ÖNBIZALOMMAL?
Az önbizalomra a legjobb szó az, amikor szó szerint egy szemeteszsákban is szikrázol. Lady Gaga egész idő alatt ezt teszi és abban van, amit ő jónak lát és, hogy mit gondolnak róla, nem érdekli. Szerintem ő egy magabizos nő. Azt hiszem nincs annál vonzóbb és gyönyörűbb, mint egy magabiztos nő. Tudod, hogy ő jól érzi magát a bőrében, a kiegészítőivel, a ruháiban. Szóval szerintem, bármi amit felveszünk és magabiztosak vagyunk benne, az a legjobb.

MELYIK OKOZ NAGYOBB KIHÍVÁST: SZÍNÉSZKEDÉS, ÉNEKLÉS VAGY A TÁNCOLÁS?
Színészkedés, éneklés, tánc. Én ezeket a dolgokat, mind ki akartam próbálni. Nyomni akartam magam minden területen előre, hogy tudom – e az új táncstílust, vagy egy új karaktert alakítani. Szeretem magam kihívások elé állítani, növelni a tudásom. Nem szabad abbahagynom a kihívást, mindig többet és többet kell csinálnom. Nincs megállás. Továbbra is felállítom magamnak ezeket a kihívásokat.

KEDVENC ÉLMÉNY?
Ma volt egy kiváló élményem egy galambbal egy forgatáson. Azt hittem rám akart támadni, de csak ki akart menni.