Access Hollywood

A sokoldalú Zendaya egy újabb feljegyzést írhat az életrajzába. A színésznő, énekes, táncos, író és divattervező most érettségizett.

Nagyon jó volt, és az eredmény is jó számomra.

..a "Dancing With the Stars" második helyezettje jelentette ki az Access Hollywoodnak. Zendayáról kiderült, hogy aggasztotta őt az ünnepség megkezdése, mert "kínos" is lehetett volna, hiszen a sűrű munkabeosztás miatt, nem tudott rendszeresen órákra járni.

"De még mindig vicces volt, és mindenki igazán kedves volt velem. Próbán mentem fel és mindenki csak ujjongott."

Zendaya befejezte a tananyagot egy független tanulmányprogramon keresztül.

"Annyira keményen dolgoztam az iskolában és szó szerint, az elmúlt években már nagyon nehéz volt az iskola és a munka egyidejűsége." – folytatta. "Szerencsére nekem vannak a legjobb tanár szüleim és természetesen az iskolában a hihetetlen erős tanárok, akik mindannyian motiváltak és toltak előre."

Természetesen őt is kísértette a könnyebb út választási lehetősége, de a szilárd támogatásoknak köszönhetően nem tévesztette szem elől a célt.

"Sok olyan alkalom volt, hogy kedvem nem volt, de nem" – mondta. "Akarom azt a diplomát és végzős akarok lenni, és megcsináltam."

Az a terv, hogy továbbtanuljon.

"Határozottan főiskolára akarok menni"

– mondta, miközben azzal viccelődött, hogy a növekvő sikere tud ebben segíteni és a lehetőségeit tovább nyitogatni.

"Azt hiszem, hogy inkább várnék, mert a karrierrel sokkal többre megyek. Szóval én inkább addig megyek, ameddig csak tudok és remélhetőleg elég pénzt keresek, hogy arra a főiskolára mehessek, ahova szeretnék", kuncogott.

A szórakoztató iparral kapcsolatos tehetsége ellenére Zendaya megmagyarázta, hogy végül teljesen különböző okokból fontos neki a tanulás és a diplomaszerzés.

"Őszintén szólva én menni akarok iskolába, tanulni akarok. Tudni akarok." – mesélte. Ez olyasmi, ami én vagyok és valószínűleg semmi köze a művészethez. Csak valami más, mert én tényleg szeretném megismerni ezt a fajta tudást. Mindenképpen meglesz, csak nem ebben a pillanatban."

Természetsen ihletet gyakran otthon kapunk – ez egy olyan mondat, ami Zendayanák bizonyára nagyon ismerős.

"A szülök tanárok" – sokatmondó tekintettel mondta. "Ennek így kell lennie".