18
Júl
2017

Tegnap több darab lesifotó készült kedvencünkről és Tom Hollandről, amint LA-ben vannak és egy autóban ülve beszélgetnek. Igazán érdekes képek lettek. Azért érdekes, mert egy pár napja felröppent az a hír, hogy talán Zendaya és Tom Holland egymásba szeretett. Legalábbis ezt állítják a magukat bennfentesnek tartott informátorok, akik egymástól függetlenül több lapnak is megerősítették, hogy a két fiatal barátsága szerelemmé alakult. Az E! Online-nak nyilatkozta a következőt egy neve elhallgatását kérő forrás:

A forgatásokon ismerték meg egymást, barátok lettek, majd pár hónapja randizni kezdtek. Mindketten remek emberek, jó együtt látni őket. Mindenki jól kijön velük, szeretik őket. Tom két lábbal a földön járó színész.

People névtelen informátora, pedig a következőt nyilatkozta:

Mind a ketten ambíciózusak és kihívások elé állítják egymást, de legfőképpen őrjítően hatnak a másikra. Úgy tűnik, a humoruk is hasonló, szívesen ugratják egymást.

A pletykákat Zendaya és Tom Holland is hallota, ám egyelőre egyikük sem erősítette meg, de nem is cáfolta kapcsolatuk hírét. Zendaya csak a következőt tweetelte Tom Hollandnek:

Várjunk csak… A kedvencem az, amikor azt mondják, vakációzni megyünk. Évek óta nem nyaraltam! Mi a helyzet veled, @TomHolland1996 ???

Tom Holland nem késlekedett és ezt válaszolta:

A sajtótúra vakációnak számít?

   

Ti mit gondoltok?


Add a Comment