23
Sze
2017

Sziasztok! A mai estét egy rövidebb, de annál izgalmasabb hírrel szeretném zárni. Z, aki a nők jogainak szókimondó támogatója (illetve az LGBTQ támogatója is) és gyakran beszél a jogsértésekkel kapcsolatban a közösségi oldalain keresztül (twitter, instagram) díjat nyert, méghozzá nem is akármilyet!

Zendaya idén megkapja a 2017.-es GLSEN Respect Díjátadón a GameChanger díját! ,,A GLSEN GameChanger Díjjal köszöni meg a színésznő társadalmi igazságosság iránti elkötelezettségét." – nyilatkozta Eliza Byard, a GLSEN ügyvezető igazgatója.

,,Ez a díj azért jött létre, hogy rávilágítson a vezetők számára a következő generációra, és mivel Zendaya épp egy ilyen személyt képvisel, felszólal és segít az LGBTQ-diákoknak, illetve számos közösségben, ahol érintik ezeket a fontos kérdéseket, egyértelműen példamutató a hozzáállása és igazi vezető rejlik benne."

A GLSEN egy olyan oktatási szervezet, amely biztonságos iskolákat hoz létre az LGBTQ fiatalok számára. (LGBTQ – Az LMBT betűszó a nemzetközi szóhasználatban elterjedt LGBT magyar fordítása. A rövidítés feloldása: Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek. Az elnevezés ezen szexuális és nemi kisebbségek összefoglaló megjelölésére használatos. )

Figyelembe véve Zendaya idei Teen Choice Díjátadón előadott beszédét, ahol a fekete női egyenjogúságról beszélt, nem is találhattunk volna jobb személyt, aki megérdemelné ezt a díjat! 

A gálát, amin reméljük kedvencünk is tiszteletét teszi október 20.-án rendezik meg a Beverly Wilshire Hotel-ben, Los Angeles-ben!  Büszkék vagyunk rád Z!:)


Add a Comment