18
máj
2017
Gwen Oldal

Üdvözlet mindenkinek! 

Mint láthatjátok az always-zendaya.gportal.hu végre hivatalosan is elköltözött és most már az ZendayaColeman.us címen elérhető. A költözés kb egy 2-3 hónapja került szóba közöttünk. Kb. 1 hónapja, hogy megkaptuk a domaint. A Fan Village szolgáltatónak ezer köszönet a domain címért és a tárhelyért! Sajnos nagyon érett már a költözés, mert a gp-n már nem igazán volt kedvünk szerkeszteni. Így jutottunk arra a döntésre, hogy elköltözzön az oldal. Mindeközben Ninaa kilépett, így most már csak Tamesz és én szerkesztjük majd tovább az oldalt. Remélem így is követni fogtok minket.

A fejléc Efruse munkája, csak a képeket cseréltem ki. A wordpress sablon alapért Brielle-nek jár köszönet. Nagyon egyszerűen kilehet igazodni rajta. Valamint a galéria kinézet alap sablonért is őt illeti köszönet. Nekem nagyon tetszik a kinézet, reméljük nektek is. A képeket a tavalyi D&G kampány fotósorozatából használtam fel, amely Caprin készült. 

Remélem itt is ugyanúgy követni fogjátok az oldalt és Zendayát. Megpróbálunk mindent megtenni, hogy mindig a friss hírekről értesüljetek. Igyekszünk minél hamarabb áthozni a tartalmat és a képanyagot. További kellemes napot és kellemes nézelődést az oldalon!


Add a Comment