08
okt
2017

Zendaya szerepel a Glamour US novemberi számának címlapján és a magazinban található egy két oldalas interjú is, amit a 17 éves amerikai színésznő, Yara Shahidi készített el vele.

A 21 éves színésznő több dolgot is megosztott magáról, a közösségi oldalakról alkotott véleményéről, a jövőjéről és még sok másról.

A jövőre vonatkozó tervei: "Filmeket és műsorokat akarok előállítani és létrehozni, függetlenül attól, hogy szerepelek-e benne vagy sem. Tudod, mikor megnézel egy műsort és azt gondolod, 'Ez nagyon jó. Bárcsak én csináltam volna.' Miért nem? Miért ne csinálhatnád. Vad ötlet, tudom."

Az első Disney Channeles munkájáról: "13 éves voltam mikor megkaptam az első munkámat a Disney Channelen és az apukámmal éltem egy lakosztályban Los Angeles belvárosában. Nagyon nehéz volt, mert minden kulcsfontosságú lányos dolog akkor történt. Emlékszem mikor megjött az első menstruációm és ő nem tudta mit tegyek. Furcsa átmeneti fázis volt."

Oprahval való megszállottságáról: "Van egy megszállottságom Oprahval. Ő olyan valaki, aki mindent véghez még akkor is, ha minden felesküdik ellene, hihetetlenül magasra emelkedett. Ha hálózatot akar csinálni, ő megcsinálja. Producere szeretne lenni egy filmnek? Ő megteszi. De akkor is van benne valami valóságos. Úgy érzed ő a nagynénid."

Szociális média ereje: "Őszintén mondhatom az, hogy már nem vagyok az a személy, aki egy évvel ezelőtt voltam. Ahogy a társadalmi platformok fejlődnek úgy rájöttem, hogy a hangom sokkal fontosabb, mint ahogy eddig gondoltam. Azt hiszem, ha minden fiatal megérti, hogy a mondanivalójuknak ereje van, akkor a dolgok másképp fognak alakulni. És egyre népszerűbb az, hogy valaki szókimondó legyen."

Zendaya a magazin címlapján egy Stella McCartney limitált kiadású pólót visel melynek célja, hogy ösztönözze a nőket a felszólalásra. A póló eladásából beszármazó pénzösszeggel a The Girl Project-et támogatják, ami a Glamour filantróp kezdeményezése melynek célja a lányok oktatásának erősítése.

A magazinban található teljes interjút nem sokára hozom addig is tekintsétek meg a hozzá tartozó fotósorozatot és a scan képeket az oldal galériájában!

GALÉRIA LINKEK:

Magazin szkennek > 2017 > Glamour US


Add a Comment