01
okt
2017

Végetértek Z 'KC. Undercover' – 'KC., a tinikém' Disney sorozatnak a forgatásai. Ezt a hírt maga a színésznő osztotta meg közösségi oldalán;

,,Most forgatjuk a KC. Undercover utolsó jelenetét… :("

A sorozat 2015.-ben kezdett el futni a Disney Csatornán, egészen pontosan január 18.-án. A családi, akcióval egybegyúrt sorozat 3 évadot élt meg, aminek a premierje idén júliusban volt. 
Z sorozatbeli karakteréért K.C. Cooper-ért 2016.-, 2017.-ben megkapta a Kids Choice Díjátadón (2016) és  Nickelodeon Kids Choice Díjátadón (2017) a legjobb női főszereplő díját, de jelölve volt idén továbbá a legjobb televíziós sorozat kategóriájában a Teen Choice-on, tavaly és idén a NAACP Image-díjra. Illetve egy igazán kiemelkedő jelölés is akadt, ugyanis a Primetime Emmy-díjat is megkaparinthatták volna kiemelkedő kaszkadőri munkáért. 

Veronica Dunne, aki KC legjobb barátnőjét Marisa-t alakította beszélt is arról, hogy lehetséges a 3. évad lesz számukra az utolsó, befejező évad:

,,Nem tudnám megmondani, de ha valószínűleg befejeznénk, akkor örülnék, ha ezzel a szezonnal érne véget a műsor, így kell befejezni, mert ez a gyönyörű család végre felnőtt és ezzel lesz tökéletes a befejezés." – mondta Veronica. 

Kis betekintést is nyerhettünk, ugyanis az utolsó epizód K.C. és Marisa leérettségizéséről fog szólni. Ti szerettétek ezt a sorozatot? 🙂 


Add a Comment