01
Sze
2017

Mielőtt folytatnám a hírek pótlását, szót kell ejtenünk arról is, hogy a ma van Zendaya 21. születésnapja! Isten éltesse sokáig a világ egyik leggyönyörűbb, legtehetségesebb és legcsodálatosabb lányát!

Szerencsére Z azoknak a sztároknak a körét erősíti, akiknek nem száll a fejükbe a rivaldafény. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mai zendaya.com-os blogbejegyzése, amiben kifejtette, hogy hiába töltötte be a 21-et és ezzel legálisan ihat alkoholt már mindenhol, ő nem várja, hogy őrjönghessen a klubokban és lerészegedjen.

„Ma betöltöttem a 21-et! Holla! De az, hogy mostantól a legálisan ihatók táborába tartozom, nem jelenti azt, hogy el is kezdem ezt. Nem tervezek alkoholizálni.”

„Az életem túl stresszes ahhoz, hogy egy pihentető koktél segítsége kelljen.” – tette hozzá. „Ez az iparág túlságosan nehéz számomra ahhoz, hogy ne tudjam magam és a döntéseimet irányítani, szóval nem akarom bevezetni az ivást. Plusz, nem akarom, hogy alkoholista legyek. Miért próbáljak ki valamit, ha nincs rá szükségem?!”

Ugye nem kell több érv amellett, hogy miért is egy igazi példakép?:)


Add a Comment